Våre restauranter

Aymara

Aymara er sterkt forankret i det moderne latinamerikanske kjøkken, med fokus på gode råvarer og livlig atmosfære.

 

Dette er restauranten for deg som liker nye smaker og spennende mat. Vi opererer med en konsentrert meny med små og mellomstore tapasretter som er perfekte til å deles. Gjennomgående for all maten er syre og styrke i form av lime og chili.

 

I baren tilbyr vi et utvalg av våre egne, spennende cocktails så vel som klassiskern Pisco Sour i ulike varianter. Et perfekt sted for deg som vil nyte litt snacks eller et par små retter med noe godt i glasset!

Parkveien 64, 0254 Oslo

21 42 24 50
Til nettside

I 2021 åpnet vi Aymara sin lillesøster Cebiche i Mathallen i Oslo; en cevichebar med streetfood-preg og nydelig beliggenhet ved Akerselva.

 

På Cebiche får du et utvalg av våre mest populære ceviche-retter og andre populære snacks med latinamerikansk vri. Nyt maten i restauranten med en leskende Pisco Sour ved siden, sett deg ned på det myldrende torget i Mathallen, bestill take away eller skjem bort deg selv med levering på døra.

Vulkan 5, 0178 Oslo

Til nettside

Delicatessen

Aker brygge

Med sin beliggenhet sentralt i Oslo sentrum, ved fjorden er denne restauranten den mest formelle og den største av søstrene. Restauranten går over to etasjer, og har en spektakulær takhøyde.

Holmens gate 2, 0250 Oslo

22 46 72 00
Til nettside
Grünerløkka

En lokal tapasrestaurant med et bredt utvalg av både klassiske og moderne tapas.

 

Den eldste av sitt slag i Oslo. Åpnet dørene i 1999, og formidler en uformell atmosfære i et intimt, koselig og sydende miljø.

Søndre gate 8 0550 Oslo

22 46 72 00
Til nettside
Majorstuen

Din lokale vennlige tapasrestaurant på Oslo vest. Tilbyr mange av de samme klasikkerene som sin eldre søster, men har en noe bredere mat- og vinmeny tilpasset området.

Vibes gate 8, 0356 Oslo

22 46 72 00
Til nettside

I 2020 åpnet vi dørene til vår første restaurant nord for polarsirkelen – nemlig Delicatessen Bodø! Dette er den første Delicatessen utenfor Oslo og den nest største og mest moderne av de 4 søstrene. Her får du servert så vel klassisk tapas som nye retter basert på lokale råvarer.

 

Delicatessen Bodø har nydelig beliggenhet i den nye bydelen Ramsalt. Her har vi en uteservering ved vannkanten, og om sommeren skinner sola på restauranten døgnet rundt.

Sjøgata 33b, 8006 Bodø

23 65 18 80
Til nettside
Fredrikstad

Din lokale tapasrestaurant midt i Fredrikstad sentrum!

 

Dette er den første Delicatessen utenfor Oslo og en av de større restaurantene blant de fem søstrene. I Fredrikstad tilbyr vi mange av våre klassikere, men også nye retter som kun vil serveres her – alt i en uformell og koselig atmosfære rett ved vannkanten.

Storgata 11, 1607 Fredrikstad

21 42 28 80
Til nettside