Våre restauranter

Aymara

Aymara er sterkt forankret i det moderne latinamerikanske kjøkken, med fokus på gode råvarer og livlig atmosfære.

 

Dette er restauranten for deg som liker nye smaker og spennende mat. Vi opererer med en konsentrert meny med små og mellomstore tapasretter som er perfekte til å deles. Gjennomgående for all maten er syre og styrke i form av lime og chili.

 

I baren tilbyr vi et utvalg av våre egne, spennende cocktails så vel som klassiskern Pisco Sour i ulike varianter. Et perfekt sted for deg som vil nyte litt snacks eller et par små retter med noe godt i glasset!

Parkveien 64, 0254 Oslo

21 42 24 50
Til nettside

Delicatessen

Aker brygge

Med sin beliggenhet sentralt i Oslo sentrum, ved fjorden er denne restauranten den mest formelle og den største av søstrene.

Restauranten går over to etasjer og har en spektakulær takhøyde, samt et chambre separée med plass til 25 personer.

Holmens gate 2, 0250 Oslo

22 46 72 00
Til nettside
Grünerløkka

En lokal tapasrestaurant med et bredt utvalg av både klassiske og moderne tapas.

 

Den eldste av sitt slag i Oslo. Åpnet dørene i 1999, og formidler en uformell atmosfære i et intimt, koselig og sydende miljø.

Søndre gate 8 0550 Oslo

22 46 72 00
Til nettside
Majorstuen

Din lokale vennlige tapasrestaurant på Oslo vest. Tilbyr mange av de samme klasikkerene som sin eldre søster, men har en noe bredere mat- og vinmeny tilpasset området.

Vibes gate 8, 0356 Oslo

22 46 72 00
Til nettside
Tromsø

Med fantastisk beliggenhet langs strandpromenaden på Vervet!

På Delicatessen Tromsø får du så vel lokale råvarer som våre spanske klassikere i flotte og moderne lokaler på Vervet. Her er det stor uteservering ved vannkanten og Chambre Separée med plass til 30 personer. På Delicatessen Tromsø kan du også bestille catering til så vel store som små arrangement!

Nordøstpassasjen 37, 9008 Tromsø

35 10 47 40
Til nettside